Martine Moulart

Na mijn studie als dansdocent aan de Fontys Dansacademie in Tilburg werkte ik als danseres en choreograaf.
Mijn fascinatie was verstilling, traagheid en werken vanuit Authentic movement; de beweging je lichaam op dat moment wil maken.
Lange tijd werkte ik als dansdocent improvisatie en moderne dans.
Daarnaast volgde ik opleidingen in Pilates, Body Mind Centering en Cranio Sacraal therapie.

In de loop der jaren ontwikkelde ik een eigen methode om mensen hun natuurlijk ritme opnieuw te laten ontdekken.
Daarbij was het lichaam altijd mijn ingang: een lichaam kan niet liegen.

Daarnaast ontdekte ik dat je alles wat je nodig hebt om in je eigen levensritme te komen, al in je hebt.
Je kan de weg vinden om dit weer aan te boren.

Mijn zoektocht naar heelheid en healing bracht me in 2005 bij het sjamanisme.
In de sjamanistische geneeswijze uit de Altaj vond ik een instrument om zo diep mogelijk te helen, te transformeren en te leven.
Ik vond er ook een thuisgevoel, het voelt heel natuurlijk, een herinnering die aangeraakt moest worden.

Vanaf dat moment loop ik het pad van het hart en geef ik mijn verworven universele wijsheid door als wisdom keeper en healer.

www.natuurlijkritme.com

Wie doet nog meer wat

Laura Las

Leidende vraag in mijn leven is: hoe ga ik om met álles wat het leven me brengt? Of: hoe verhoud ik me tot mijn innerlijke kwetsbaarheid (zoals mijn innerlijke criticus, ziekte en verlies, of belemmerende patronen en overtuigingen) en draag ik hier zorg voor? In de weg die ik daarin heb afgelegd zijn zowel ervaring als bewustwording bronnen van groei en inspiratie geweest.

Lees meer

Irma Barten

Irma Barten is werkzaam als docent dans & lichaamswerk, danser, nieuwetijdstherapeut en expressie & gevoelscoach. Na de dansacademie (1997) lag haar werkveld vooral binnen het onderwijs (danseducatie, dansontwikkeling) en de theaterwereld (dans maken, dans coachen).

Lees meer

Judith de Lange

Mijn naam is Judith, geboren in 1970 op deze prachtige Aarde. Als Lichtbrenger heb ik een diep vertrouwen dat wij Samen van deze planeet een Liefdevolle Lichtplek kunnen maken. Een wereld waarin we in vrede leven, door in de eerste plaats vrede te vinden in onszelf. In Verbinding zijn met ons Ware Zelf en met alles en iedereen om ons heen. Zodat we kunnen leven in Liefde & Vrijheid!

Lees meer

Linda Holman

Mijn naam is Linda Holman (33) Ik ben yogadocente, gespecialiseerd in zwangerschapsyoga.
Yoga heeft mij sinds de eerste keer dat ik op de mat stapte gegrepen. Yoga betekent voor mij: terug naar mezelf, naar mijn kern. Het denken laten verstillen en terug naar mijn lichaam.

Lees meer

Marian Scherpenisse

Marian geeft al meer dan 25 jaar met veel plezier en enthousiasme les in Qigong, Tai Chi Chuan, Tai Chi Stok, Yoga en Meditatie.

Lees meer

Jade van den Hout

Jade van den Hout (25), afgestudeerd aan de Fontys Dansacademie (2014), is freelance danser, co-maker en docent. Ze is o.a. werkzaam bij het gezelschap The100Hands waar het fysiek samenkomen van mensen het startpunt en doel is van elk werk.

Lees meer

Karen van Dam

Karen van Dam, dansdocent, organisatiepsycholoog en Qigong instructeur. Beweging en psychologie zijn mijn passies, die samenkomen in mijn Qigong lessen.

Lees meer

Minjon van Zoest

Mijn naam is Minjon van Zoest, ik ben rouwcoach en ademcoach. Ik werk met mensen waarvan een dierbaar iemand is overleden en die verder willen met hun leven maar niet weten hoe. Ik leer ze hoe ze met hun rouw om kunnen gaan zodat ze weer grip op hun leven krijgen.

Lees meer

Chantal van Heumen

Tai Chi/ Qi Gong docent, therapeut, coach, Tui Na masseuse, eigenaar van Mana Gezondheidspraktijk. Al sinds jonge leeftijd op zoek naar de diepere lagen van het leven. Ik begon op te merken dat er een verbinding was tussen lichaam en geest.

Lees meer