Linda Holman

Mijn naam is Linda Holman (33) Ik ben yogadocente, gespecialiseerd in zwangerschapsyoga.
Yoga heeft mij sinds de eerste keer dat ik op de mat stapte gegrepen. Yoga betekent voor mij: terug naar mezelf, naar mijn kern.
Het denken laten verstillen en terug naar mijn lichaam.  Je geest kan je blik vertroebelen, maar het lichaam liegt nooit.

Tijdens mijn twee zwangerschappen van Davine (2016) en Lior (2018)  heb ik ontzettend veel gehad aan yoga en meditatie.
Bewust de tijd voor jezelf en je kindje nemen. Het gaf mij vertrouwen en  zorgde voor een diepe rust en ontspanning.
Het bracht mij dichter bij mijn oerkracht.

Mijn yogaopleiding heb ik gevolgd bij Saswitha in Bilthoven. (www.saswitha.nl)  Het is een intensieve opleiding van drie basisjaren.
Naast de leer van de asana’s, is er ook  aandacht voor wijsbegeerte, ayurveda en anatomie en fysiologie.

Bovenal is yoga een weg naar jezelf.
Tijdens de yoga-opleiding stimuleerde de leraren om kritisch naar jezelf te kijken.
“Volg je eigen wijsheid.” In iedereen schuilt een eigen goeroe.

Na de drie-jarige basisopleiding van Saswitha koos ik in 2017 voor het specialisatiejaar: zwangerschapsyoga.
Tijdens het specialisatiejaar was ik  in verwachting van mijn zoon Lior.
Prachtig om mijn zwangerschap op deze manier zo intensief te ervaren.

Zwanger zijn, is een bijzondere tijd, maar ook een kwetsbare en spannende tijd.
Op lichamelijk, hormonaal, mentaal en op emotioneel gebied verandert er in korte tijd veel.
Er komt veel op je af en ondertussen gaat  de hectiek van alledag door.
Hoe mooi is het om bewust stil te staan bij het wonder dat NU plaats vindt.
Zwangerschapsyoga is een cadeau voor jezelf en jouw kindje.
Jouw eigen kleine goeroe.

Voor meer informatie en aanmelding : www.littleguruyoga.nl

06-54344508 of 013-7855567
info@littleguruyoga.nl

 

Wie doet nog meer wat

Laura Las

Leidende vraag in mijn leven is: hoe ga ik om met álles wat het leven me brengt? Of: hoe verhoud ik me tot mijn innerlijke kwetsbaarheid (zoals mijn innerlijke criticus, ziekte en verlies, of belemmerende patronen en overtuigingen) en draag ik hier zorg voor? In de weg die ik daarin heb afgelegd zijn zowel ervaring als bewustwording bronnen van groei en inspiratie geweest.

Lees meer

Irma Barten

Irma Barten is werkzaam als docent dans & lichaamswerk, danser, nieuwetijdstherapeut en expressie & gevoelscoach. Na de dansacademie (1997) lag haar werkveld vooral binnen het onderwijs (danseducatie, dansontwikkeling) en de theaterwereld (dans maken, dans coachen).

Lees meer

Judith de Lange

Mijn naam is Judith, geboren in 1970 op deze prachtige Aarde. Als Lichtbrenger heb ik een diep vertrouwen dat wij Samen van deze planeet een Liefdevolle Lichtplek kunnen maken. Een wereld waarin we in vrede leven, door in de eerste plaats vrede te vinden in onszelf. In Verbinding zijn met ons Ware Zelf en met alles en iedereen om ons heen. Zodat we kunnen leven in Liefde & Vrijheid!

Lees meer

Martine Moulart

Na mijn studie als dansdocent aan de Fontys Dansacademie in Tilburg werkte ik als danseres en choreograaf. Mijn fascinatie was verstilling, traagheid en werken vanuit Authentic movement; de beweging je lichaam op dat moment wil maken.

Lees meer

Marian Scherpenisse

Marian geeft al meer dan 25 jaar met veel plezier en enthousiasme les in Qigong, Tai Chi Chuan, Tai Chi Stok, Yoga en Meditatie.

Lees meer

Jade van den Hout

Jade van den Hout (25), afgestudeerd aan de Fontys Dansacademie (2014), is freelance danser, co-maker en docent. Ze is o.a. werkzaam bij het gezelschap The100Hands waar het fysiek samenkomen van mensen het startpunt en doel is van elk werk.

Lees meer

Karen van Dam

Karen van Dam, dansdocent, organisatiepsycholoog en Qigong instructeur. Beweging en psychologie zijn mijn passies, die samenkomen in mijn Qigong lessen.

Lees meer

Minjon van Zoest

Mijn naam is Minjon van Zoest, ik ben rouwcoach en ademcoach. Ik werk met mensen waarvan een dierbaar iemand is overleden en die verder willen met hun leven maar niet weten hoe. Ik leer ze hoe ze met hun rouw om kunnen gaan zodat ze weer grip op hun leven krijgen.

Lees meer

Chantal van Heumen

Tai Chi/ Qi Gong docent, therapeut, coach, Tui Na masseuse, eigenaar van Mana Gezondheidspraktijk. Al sinds jonge leeftijd op zoek naar de diepere lagen van het leven. Ik begon op te merken dat er een verbinding was tussen lichaam en geest.

Lees meer