Maarten van Bijsterveldt

Mijn naam is Maarten van Bijsterveldt.
Ik ben een financieel professional en internationaal gecertificeerd Level 2 Kundalini Yoga leraar.
Bij Het Zonnelicht verzorg ik wekelijks kundalini yoga lessen voor mannen.

Ik kwam in 2012 in aanraking gekomen met Kundalini Yoga. In die tijd had ik als manager bij een bank veel stress, werkte ik veel uren en had ik een druk gezinsleven. Daarnaast hield ik er een erg ongezonde levensstijl op na met ongezond eten en veel alcohol.
Dit was vragen om problemen. Ik wist dat ik deze levensstijl niet kon voortzetten, maar kreeg het niet voor elkaar om te switchen
naar een nieuwe gezondere en meer energieke levensstijl.  Tot ik ‘bij toeval’ in contact kwam met mijn Kundalini Yoga leraar.

Van hem leerde ik Kundalini Yoga technieken om mijn belemmerende patronen te doorbreken
en te komen tot een gebalanceerde levensstijl. Door beoefening van kundalini yoga, gecombineerd met mijn kennis
en ervaring als manager en business professional, ontwikkelde ik mijn lessen speciaal gericht op professionals.
Mijn doel is anderen te laten ervaren hoe je door het beoefenen van kundalini yoga een betere levensbalans kunt creëren.
Een betere balans voor jou zelf als persoon maar ook in relatie tot je werk, je gezin en je sociale leven.
Wil je meer weten, neem contact met mij op.

Maarten van Bijsterveldt

06-375 44 309

E-mail

Website The Yogi Company

Wie doet nog meer wat

Monique & Anniek

Monique & Anniek

Soms ben je de verbinding met jezelf even helemaal kwijt. Wat je had gehoopt of verwacht komt niet uit. Je loopt steeds opnieuw tegen dezelfde problemen aan in je werk, je gezondheid, je relatie of je gezin. Misschien heb je al veel verschillende vormen van hulp gehad maar ondervind je geen blijvende verandering.

Lees meer
Jan Kamp

Jan Kamp

De kennis en ervaring die ik zelf heb opgedaan met yoga wil ik graag delen. Ik wil mensen bewust maken van hun bewegingsruimte en hoe je die ruimte, als die beperkt is, weer groter kunt maken om op die manier letterlijk weer lekkerder in je vel te zitten.

Lees meer
Milo

Milo

Milo voelde als kind een onnatuurlijkheid van de denkwereld waar wij in opgroeien. Zijn intuïtieve gevoel zei hem iets,

Lees meer
Dorle Lommatzsch

Dorle Lommatzsch

In de Academie voor Open Bewustzijn geef ik sinds 1998 les in meditatie op boeddhistische grondslag. Ik begeleidde al talloze basis-, vervolg- en jaargroepen vanuit mindfulness-meditatie. Ook begeleid ik mensen individueel vanuit de boeddhistische psychologie.

Lees meer
Bas Brand Heek

Bas Brand Heek

Mystieke denker, natuurliefhebber, muzikant en leraar in hart en nieren.
De wetenschapper van vroeger is uitgegroeid tot een mysticus die de verschillende lagen van bewustzijn onderzoekt. Waar weten en niet weten elkaar ontmoeten.

Lees meer
Chantal van Heumen

Chantal van Heumen

Tai Chi/ Qi Gong docent, therapeut, coach, Tui Na masseuse, eigenaar van Mana Gezondheidspraktijk. Al sinds jonge leeftijd op zoek naar de diepere lagen van het leven. Ik begon op te merken dat er een verbinding was tussen lichaam en geest.

Lees meer
Jade van den Hout

Jade van den Hout

Jade van den Hout (25), afgestudeerd aan de Fontys Dansacademie (2014), is freelance danser, co-maker en docent. Ze is o.a. werkzaam bij het gezelschap The100Hands waar het fysiek samenkomen van mensen het startpunt en doel is van elk werk.

Lees meer
Marian Scherpenisse

Marian Scherpenisse

Ik geef al meer dan 25 jaar met veel plezier en enthousiasme les in Qigong, Tai Chi Chuan, Tai Chi Stok, Yoga en Meditatie.

Lees meer
Linda Holman

Linda Holman

Mijn naam is Linda Holman (33) Ik ben yogadocente, gespecialiseerd in zwangerschapsyoga.
Yoga heeft mij sinds de eerste keer dat ik op de mat stapte gegrepen. Yoga betekent voor mij: terug naar mezelf, naar mijn kern. Het denken laten verstillen en terug naar mijn lichaam.

Lees meer
Kees Peters

Kees Peters

Gastdocent aan de Academie voor Open Bewustzijn met thema’s rondom klank en coaching.
Ik verbind de kennis van klanken in taal naar toepassing voor mogelijk persoonlijk en innerlijke klimaatverandering. Dit kan inspireren tot compassie volle bijdrage aan de intense veranderingen in onze samenleving.

Lees meer