Speciale dagen

De Zondagochtend

In 2019 start het Zonnelicht op zondagochtend met een Stilte-meditatie met aansluitend de Circle of Peace o.l.v. Dorle Lommatzsch waarbij iedereen welkom is. 

Citaat uit de nieuwsbrief van www.openbewustzijn.nl

Vrede kun je leren!
Vrede is een werkwoord!
Welke praktische stap kunnen jij en ik vandaag zetten?

Wij willen actief bijdragen aan vredesonderwijs. Daarom nodigen wij je uit om tijdens een aantal zondagochtenden je aandacht te richten op vrede. Vrede in jezelf door meditatie, en vrede samen met anderen door de Circle of Peace.  Wat houdt dat in?

Het eerste uur besteden we aan stille zitmeditatie, voorafgegaan door meditatief bewegen. We worden uitgenodigd om thuis te komen bij onszelf in de gemeenschap met anderen.

Circle of Peace

Het tweede gedeelte van de ochtend ontmoeten we elkaar door ons te verdiepen in de kunst van mindful luisteren en spreken. In de Circle of Peace werken we met vragen, die we aan elkaar stellen. Door drie vragen willen we onszelf, de ander en onze wereld dieper leren begrijpen. De vierde vraag helpt ons een stap te zetten om daadwerkelijk actief een bijdrage te leveren aan vrede in onze wereld.

Meer info over de tijd en de aanmelding volgt nog. Deze activiteit wordt gratis aangeboden, er wordt alleen een vrijwillige bijdrage gevraagd om de onkosten te vergoeden.