Wie doet wat?

De volgende mensen organiseren activiteiten bij Het Zonnelicht 

Dorle Lommatzsch

Dorle Lommatzsch In de Academie voor Open Bewustzijn geef ik sinds 1998 les in meditatie op boeddhistische grondslag. Ik begeleidde al talloze basis-, vervolg- en jaargroepen vanuit mindfulness-meditatie. Ook begeleid ik mensen individueel vanuit de boeddhistische...

Lees meer

Rianne Schoenmaker

Rianne Schoenmaker Ik ben categorie 1 MBSR/CT (mindfulness) trainer, sinds 2014 gekwalificeerd MSC (mindfulness & zelfcompassie) trainer en sinds november 2016 MFY (Vrienden worden met Jezelf, de mindfulness & zelfcompassie) trainer voor Jongeren en...

Lees meer

Marijke van der Putten

Marijke van der Putten Vanaf het moment dat ik me jaren geleden in het boeddhisme verdiepte veranderde mijn zoektocht naar de zin van dat wat er is in een - tot op de dag van vandaag - boeiende ontdekkingsreis. Ik laat me graag inspireren door wijze leraren die het...

Lees meer